Post by cahefuldownpen on Mar 7, 2022 9:02:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Isle of Genesis - Avalon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Isle of Genesis - Avalon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code više izdržljivosti ▞▞▞
▞▞▞ Isle of Genesis - Avalon 2022 version ▞▞▞
Igra vas jednostavno ubacuje u bitku i vrlo je zbunjujuća
Vidio sam oglas s likom ubojice demona, što je obmanjujuće i jedini razlog zašto sam pogledao ovu igru. Jedna zvjezdica Budući da sam klikbait/lažno oglašavanje mrko gledao. To je kao da snimate film o Batmanu i imate Spidermana na naslovnici, a on čak nije ni u filmu. Znali ste da će to generirati neka preuzimanja. Uredi: Vidimo da koristite Jujutsu kaisen lik za privlačenje pažnje. jako lijepo. Edit #2: Vidimo da ste dodali više likova ubojice demona u oglase. Mora da nema vjere u svoju igru.
tutorial je dug i grozan. potpuno ohrabruje igrača bez imalo obzira na ono što je prilično zdrav razum. na silu žlicom hrani svaku sitnicu, što je ne samo zamorno i iritantno nego i potpuno nepotrebno. vizual je lijep, ali igrači nisu glupi. toliko je razvučeno da se pitam isplati li se ostatak igre. jednostavno je tako odvratno da nam se tako dugo ne daje apsolutno nikakva sloboda, čak i kada bi se sve što trebamo znati moglo sažeti i pojednostaviti.
Uvijek zamrzni zaslon.. Učitava se tako dugo..
Moj račun je sada nestao. ZAŠTO
Dobra igra, ali dugačak Tutorial, također bi vjerojatno mogao biti Pay to Win jer je promociju stvarno teško pronaći. (morate kupiti da biste ga dobili...)
Isle of Genesis - Avalon Kartové dgj
Volim samu igru. Vrlo f2p prijateljski. Iako je stopa povlačenja malo niska za SSSR, ali je u redu. Moja glavna briga je problem povezivanja. U jednom danu se ponovno povežem s igrom više od 4x i nije smiješno.
Upravo sam preuzeo ovu igru i ne mogu ući, popravi to
3 zvjezdice za prisilne tutorijale. Ozbiljno, molim te prestani to raditi jer je tako neugodno.
To je u redu igra, bio sam zabačen od add tho. Pa opet što sam očekivao?
Uklonite taj glupi vodič. Ova igra je poput drugih gacha igrica. Da, sve gacha igre su jednostavne. Vodič je predugačak.
Dobra grafika, ali samo gledate bitke, nemate nikakvih informacija. Tužno
Ova igra je bila sjajna igra i jako mi se sviđa, ali imam veliku grešku. Moji heroji uvijek nestanu svaki put kada više od 22 heroja char. Ne znam da li i drugi imaju isti problem. Molimo popravite to, izgubio sam puno S char i A char samo ispod A char koji nikada ne nestaju. Isprva sam mislio da je to moja pogreška, ali danas sam izgubio 3 znaka S razine zamijenjena znakovima niske razine koje sam dobio od izvlačenja heroja. Hvala za igru, ispravite grešku.
Ne mogu se prijaviti
Ne sviđa mi se što nisam u mogućnosti isključiti zvuk Želim slušati glazbu jer dobra glazba ide super ili cool animacija u borbi
Igra treba više likova, a naš vlastiti lik treba neke opcije prilagodbe i možda neke skinove za druge likove, možda pokušati prijeći preko animea? Ne bi bila loša ideja, također se izdržljivost mora povećati za 10 na svakoj razini, 100 izdržljivosti je preniska za rad dok se povećavate
Dobra igra
Kakvu užasnu igru sam ikad igrao, ne kao druga gacha igra koja je dopuštala više od jednog računa, ovo nema šanse za f2p, iako daju besplatan vip4, ali nemaš priliku dobiti boljeg heroja.. ako želite startover, morate pokušati na drugom poslužitelju, tako neugodno..
Upravo sam preuzeo, ali ne mogu otvoriti Keep kick out , zašto??
igra se podržava pa popravite to molim vas
Nije dobro. Ne mogu ući u igru od dana kada sam potrošio novac ili dopunio.
Oglas je doveo u zabludu prikazivao je igranje 3D karaktera koji je izgledao puno bolje od ovog chibi usjeva koji je dobar u izradi igara
Izdali su ažuriranje koje igru čini dosadnom i nezanimljivom. Oduzeo je dijelove igre koji su jedinstveni i drugačiji od ostalih igara
To je sjajna igra, ali dugačak tutorial
igre ok, tutorial bebe vam predugo. False oglašava popularne anime likove kako bi vas natjerao da ga preuzmete, nadao se da će dobiti sukunu, ali ga nema ni u bazi podataka likova.
KingGodCastle Стратегије fre
Isle of Genesis - Avalon Карточные rawd
Hmmm...Izvijestit ću o svom iskustvu s ovom igrom...Igrao sam ovu igru 2 tjedna ig...Ova igra je pristojna i dobra...ali prije nekog vremena je prestala raditi..prestaje u pozadini doma...ja odlučio je deinstalirati i ponovno instalirati.. Ali kad ga ponovo igram, stalno se ruši i ruši...ne mogu ući u igru...MOLIM VAS POPRAVITE OVO😅To je sve...
Da biste dobili sssR karticu morate potrošiti 2800x12 rideful. Molim vas dečki preko punjenja svejedno sam izbrisao ovu igru. Ugodan dan i ne trebam tvoj odgovor. Gluposti.
Omg Ovo je užasno. Kaže mi da kliknem na lik dok treperi i kada ga kliknem, govori mi da kliknem gumb za povratak, tako da to učinim, onda lik ponovo počne bljeskati i kliknem ga misleći da moram napraviti neke nadogradnje, ali samo se vraća i naprijed, naprijed i nazad i ne mogu napredovati jer prokleta stvar neće stati. Morate popraviti igru prije nego što joj dodate još dodatnih sadržaja.
Svaki put kad otvorim igru, odmah se ruši. Molimo popravite ovo
Igra se stalno smrzava. Treba ponovno pokrenuti. Nije za djecu.
Nakon nekog vremena igranja ne možete se prijaviti. Trash igra
Prokleti idioti devs, zabranjeni zbog buga za koji nisam ni znao, očito su svi koji su naišli na bug ili zabranjeni ili smanjena valuta igre na 0.
Igra se neće ni otvoriti
Dobro
Dobro je, ima puno posla, dok ne postane svakodnevno prijavljivanje, mljevenje svega što vam treba i odjava. Brzo dosadi fr. Pisac se ne čini tako dobrim, iako je priča dobra. Igrao se 6 mjeseci zaredom, odustajao jer mu je bilo dosadno. Istaknuti se dodaju, ali su malo mali.. P2w 100%
Ova igra je grozna! Tutorial traje predugo da bi prošao, vidite komentare drugih ljudi u scenama (neki imaju loše riječi u sebi), igra je pogrešna i jako se plaća za pobjedu! Ne igrajte niti podržavajte ovu igru uopće!
Igra ima mnogo potencijala. U početku sam se jako zabavljao s različitim aktivnostima koje možete raditi, a njih ima puno! Ali što ste duže igrali, lakše je bilo vidjeti loše poene. SSSR imaju tako nisku stopu povlačenja, to je užasno. Za nadogradnju SSSR-a trebat će vam više tog karaktera. A s cijenama, to traje zauvijek i nije zabavno. Mnogi predmeti su zaključani iza cehovskih aukcija i samo za cehovskih aukcija. To uvelike usporava napredak. Ima ih još, ali dostigao sam granicu lol.
igra sa serverom 1-50, VIP sustavom, SSSR čestitam, uspjeli ste staviti svaku lošu osobinu u ovu igru
Zabava i kewlio