Post by cahefuldownpen on Mar 7, 2022 8:56:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ CarX Drift Racing 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ CarX Drift Racing 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ több arany hack ▞▞▞
▞▞▞ CarX Drift Racing 2 2022 version ▞▞▞
Ez a játék igazán nagyszerű, akkor ajánlom, ha szereti a sodródó játékokat, de a carX-et tudjátok hozzáadni a barátokkal való szabad barangoláshoz, kérem. Elegem van a többi játékos elleni versenyzésből! Csak normálisan szeretnék játszani velük, például barátokat hozzáadni, ami tökéletes ötlet és jó dolog, és ez egy jó marketingstratégia. Akkor hagyd, hogy a nagy pénzek bemenjenek, szóval igen, miért kellene hozzátenned az online sodródást? És egyetértek az emberekkel, akik nem szeretik a kampányt, ostobán nehéz, tedd könnyebbé
Miután befejeztem a kampány szakaszát, ahol megadja nekem a bmw-t és a profi drift tuningot, nem kaptam meg az autó tuningját.Ez szép, de el kell távolítania ezt az üzemanyagot Nagyon bosszantó, hogy nem lehet 10 percnél tovább játszani 😒 5 csillagot ad, ha eltávolítja
nagyszerű játék a felfüggesztés hatalmas módosításaival, nem csak a lengéscsillapításokra korlátozódik, mint például a forgatónyomaték-drift, képes beállítani az Ackermann geometriát, a gumikat, a kerekeket, a fékeket és így tovább. nem adunk teljes csillagot, mert a gumiabroncsok kopása kicsit rosszabb, ha teljes a tapadás slicken. Nem csak erre, hanem azt sem szeretem, hogy a kormányzás funky, túl játékos, még le is halkítanak vagy változtatnak a kormánykonfiguráción, ami hátrafelé történő behajtásokkor megesik, nagyon szeret túlforgatni, különösen, ha az autó túlzottan tapad.
Kissé nehéz hozzá szokni az irányitáshoz de egész jó minden.
CarX Drift Racing 2 რბოლა kzp
Az elsőt játszottam sok éven át, rengeteg órát töltöttem vele, rengeteg szórakozással, rengeteg autóval. Körülbelül egy-két hete játszom ezzel, már elértem a max 21-es szintet?(Gyenge szint választás) abbahagytam részesülő jutalmakat szintező sok szinten ezelőtt, tier autók nem igazán működik megfelelően, mert tudom, hogy jobb sodródás pontokat alsó küszöbértékű autók akkor is, ha azok mind maxed ki. Ez elég hülye. Összességében a grafika és a játékmenet nagyszerű, mint az első. sok mindent meg kell javítani
Ami a grafikát és a testreszabást illeti, a játék jó, de a játék döcögős és bosszantó lesz, ha csak egy kis pénzt kapok, például 3 percet töltök, hogy csak 2500-at keressek, míg néhány bodykit 217.500-ba kerül. Komolyan, csökkentse a karosszériakészletek és az autók árát, vagy növelje meg a verseny után kapott pénzt, semmiképpen sem fogja valaki az egész napját csak azért tölteni, hogy egyetlen bodykit vagy autót szerezzen. És ott van a gáz, de idc róla.
Az első játék teljesen elképesztő volt, szóval azt hittem, hogy ez is ugyanolyan jó lesz, de tévedtem. Ki nem állhatom a fizikát és az extrém látványt, ami még a jelenlegi galaxy s9-emnél is szaggatott. A sodródás fizika ebben a játékban nagyon arcade-szerű, és nem az a sima, sokkal lassabb tempójú fizika, amelyet az első játéktól kezdve szerettem. Élvezem a játék hatalmas testreszabhatóságát, és az, hogy online sodródhatok, édes valami, ami az első játékból hiányzott. A végső döntés, tőlem nem 🤷♂️
CarX Drift Racing 2 賽車遊戲 etl
Mi a fene van ezekre a frissítésekre ember. Akárhányszor megnyitom a játékot, azt mondja, hogy frissítsem!!! Ez annyira bosszantó haver, csak adj hozzá egy őrült frissítést az év emberéhez
A kezelőszervek szörnyű gombnyomások a kormányzáshoz, és a gázpedál nem mindig reagál, és tönkreteszi a szintet. A játékban való navigálásról szóló oktatóanyag hiánya nagyon megnehezítette annak kiderítését, hogy a játék melyik részét kell játszania a továbblépéshez és a hangolási beállítások megtalálásához.
CarX Drift Racing 2 賽車遊戲 etl
A kontroller érzése a legszörnyűbb dolog, amit valaha használtam. Amikor az emberek azt mondják, hogy ez a legrealisztikusabb sodródási játék mobilon, egyszerűen nem nézték elég alaposan. Ez a játék borzasztóan szörnyűnek tűnik, de rengeteg lehetőség rejlik benne, és úgy gondolom, hogy az autós játékgyártóknak le kell állítaniuk a gyerekek számára könnyen játszható dolgokat, és valami olyasmit kell készíteniük, ami egy kicsit jobban hasonlít egy valódi autóhoz.
fantasztikus grafika, vezérlők és játékmenet. de a probléma az, hogy unalmassá válik, mert a számok feloldása olyan drága, és nincs történetük. így csak ugyanazt a számot tudom újra és újra lejátszani. kérjük, adjon hozzá történeteket, és tegye olcsóbbá a számokat. a pontszám is csak azon alapul, hogy mennyi gumiabroncsot éget el. kérlek, hogy a szám teljesítésére fordított idő is legyen tényező a pontszámnál!
A grafika 10/10 talán az nem tetszik, hogy ha driftelek is kicsit jobban nekimegyek a falnak akkor odatapad az autó a falhoz és emiatt elrontom!
Kuka, nincs online freeroam
Ez a játék lehet szórakoztató, de van egy probléma, hogy letöltöttem egy vadonatúj táblagépre új memóriakártyával, és ez nem egy szórakoztató játék, mert túl sok döntést kell meghoznia, és minden alkalommal lelassul, amikor kiválasztja, amit akar, és ez is hackelés hitelkártyával, mielőtt még elkezdené, és a grafika is rendben van a zene rendben van, de a díszletek bejönnek, és nem jó, ha meg kell mondanom, hogy soha többé nem játszom le. Tehát csak egy csillagot kapsz nekem, és egy hüvelykujj lefelé mutatót neked.👎
Remek játékmenet és grafika, a menüfelület pedig jól és simán néz ki. Sok a hozzáfűznivaló azonban, hiányoznak olyan dolgok, mint a napi bónuszok, a többjátékos barátokkal, a motorcserék, a közeli hívások és a fal érintési bónuszok, a belső testreszabás és néhány egyéb dolog. A pénzkeresésnek egy kicsit egyszerűbbnek kell lennie, és a feladatok nem tartalmazhatják a pontszerzést olyan autókkal, amelyek nem az Ön tulajdonában vannak. A pályaversenyt hozzá kell tenni, mint az 1. játékban.
2gb késés
Csak újra akarom indítani a játékot, de nem megy
A grafika szuper ultra
Granny: Chapter Two Arcade pnmf
Nagyon jó játék, ez az egyetlen autós / drift játék ahol igazán jó a grafika
Szerintem csináljatok egy sandbox módot a multiplayerben, ahol lehet egy autó, amit akartok, és annyit játszhattok, amennyit csak akartok. Szerintem mindenkinek tetszeni fog, és 5X jobbá tenné ezt a játékot
A legjobb mobil sodródó játék, amivel valaha játszottam, de sajnos problémával szembesülök a játékkal, úgy tűnik, hogy még le is csúszik a grafika, felbontás, füst intenzitása, fps, füst átlátszatlansága minden. Annak ellenére, hogy késik, még mindig nem távolítom el, mert ez a valaha volt legjobb mobil sodródó játék. De még mindig segítségre van szükségem a lemaradt részhez, mert nagyon szeretem a játékot, nem tudom, lehet, hogy ez azért van, mert a telefon, amit használok, elég régi, mert négymagos, 1,3 GHz-es, 16 GB ROM 2 GBRAM van?
Tisztességes játék, de az aspektus, hogy pénzt kell fizetnie, hogy kinyit egy csomó tartalom egy kicsit sly.
Elég tisztességes játék, a hátránya az, hogy ha több üzemanyagot szeretne, valódi pénzt kell költenie. Ha motorcserét akarsz kapni, vagy 6 napot kell várnod (3 napot 1 ládára), hogy 2 terméket kapj, vagy valódi pénzt költs. Ha több játékon belüli pénzt vagy prémium pénzt (aranyat) szeretne kapni, valódi pénzt kell költenie. Ha f2p vagy, az sok időt és erőfeszítést igényel. ha nincs időd, nem ajánlom, hacsak nem akarsz pénzt költeni.
A grafika elég jól néz ki, de a kezelőszervek hiányoznak, a "kormánykerék" vezérlés típusa inkább egy csúszka, mint valami, amit megpörgetsz, és ha túl erősen fordulsz, a kerekek kiegyenesednek (a vezérlés bemeneti határain kívül).
Rendben
Úgy tűnik, van egy probléma a játékkal, a menübe való visszatöltéskor teljesen lefagy, szó szerint ki kell kapcsolnom a telefonomat, majd újra be kell kapcsolnom a probléma megoldásához, úgy tűnik, egyre gyakrabban fordul elő, kezd játszhatatlanná tenni a játékot: (Nagyon szeretem ezt a játékot is.
Maga a játék valójában nagyon jó, de a bevételszerzési tervezés valóban szemét. Az áramkörök gyorsak sok újraindítással, mégis minden alkalommal "gáz tokeneket" kérnek. Egy igazán szilárd mobiljátékot tettetek tönkre rossz IAP-ekkel és általános névvel
Nincs offline mód, és a betöltés lassítja az időt
CarX Drift Racing 2 Curse de mașini sgdg
Ez a játék rendkívül szórakoztató, jó a testreszabása, jó a folyamata, kicsit hiányzik a sztori, van good.maps, de a korlátozott ideig tartó versenystílus módok megölnek, sok órát töltöttem a "Flash" autó megszerzésével és én Abba kellett hagynia a versenyt, és pénzt takaríthat meg a frissítésre, ennek így kell lennie, de nevetségesen sok időt kell töltenie ugyanazzal a versenyzéssel újra és újra, miközben képesnek kell lennie arra, hogy frissítse az autót a játék kreditben.
Javítsd ki a motorhangokat
Ez a játék elképesztő, amikor megjelent az első autó x Racing 1, még nyájasabb volt, mint egy kurva ébresztőóra ⏰, de ez a második hatalmas előrelépés a sok autó és különböző térképek között.
Őrült szórakozás egy mobilalkalmazáshoz, és imádd, ahogy a képernyő elfordul, amikor elfordítod, így tisztán láthatod a szórakoztató autókat, szórakozást az interneten, és mindent!
CarX Drift Racing 2 Balapan uksn