Post by cahefuldownpen on Mar 7, 2022 8:31:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Score! Hero 2022 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Score! Hero 2022 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ generator kodova zlato ▞▞▞
▞▞▞ Score! Hero 2022 2022 version ▞▞▞
Igra me izbacuje svaki put koji pokušam igrati
Energetska značajka je prilično ograničavajuća. Želio bih značajku oglasa za vraćanje energije. Nakon nekoliko sati igranja bugovi postaju očitiji. Protivnički igrači prolaze kroz moje igrače, Moji igrači driblaju prema protivničkim igračima, vratarska strana nerealno korača, Igrači ne trče prema dodavanju (nije greška, ali i dalje neugodno). Općenito, postoje neke teške stvari koje me tjeraju da odustanem od igre usred igre, ali dok ne pronađem bolju verziju ove igre, bit ću prisiljen držati se ovoga.
tijekom odabira Heroja...ne mogu odrediti na kojoj poziciji svaki igrač. treba označiti koju poziciju za svakog igrača tako lako odabrati
Cijeli GB za 1 ažuriranje koje je ispravak bugova. ne shvaćam .
Super igra, svaka čast!👏
Nemate pojma. Vrhhunska igrica
Golman obrani sve
To je dobra igra, ali ponekad dobiješ loptu i oni ti je odmah zgrabe kada se to ne misli dogoditi
NEVEROVATNO! Prvih nekoliko razina je prilično jednostavno, ali kasnije su izazov, iznimno zabavni!
Ove igre uništavaju kakvu glupost rade ako igrate i izgubite igru vaše srce odlazi i da biste otvorili novo srce potrebno je petnaest minuta, lice ove igre Naređujem vlasniku ove igre da promijeni pravila o srcu ili životima 💘
dobra igra, ali zašto je grafika loša?
Igrica je grozna igrači su mutavci .
Igra je zabavna dok sam ga ažurirati. Sada sam još osjećam kao brisanje igru zbog loše grafike. Ali sam trpio doći do razine 250
Zabavna igra bez reklama ugodna
to je jedna od najboljih nogometnih igara koje sam ikad vidio, ali treba malo ažuriranja kao što je vođa vašeg tima i kada potpisujete novi tim i menadžer moraju biti tu kada igrate, hvala, hvala
Score! Hero 2022 Sport uee
sjajno i zabavno i dobra količina života
Score! Hero 2022 İdman nlq
dobro je za mene je super
Score! Hero 2022 Sport uee
Igru postaje nemoguće igrati nakon određenog vremena! Molimo poboljšajte igru.
Jadna, loša mehanika...platite za pobjedu
Isus! Ovo je najrazjarnija igra ikada odigrana. Golmani su superman i odletjet će u svaki kut gola kako bi spasili vaše udarce. I sama igra će dovesti u pozicije u kojima je bodovanje gotovo nemoguće. Da ne spominjemo činjenicu da svaku razinu morate ponoviti barem jednom osim ako vam se ne posreći sa zvijezdama
Odlično👍😁😁🇷🇸🇷🇺
Vratar je predobar, a napadači se čak ni ne trude ići po loptu kada ih brani branič. Također su prolazi doslovno nemogući jer su svi braniči u blizini.
Queen's Quest 2: Stories of Forgotten Past Nuotykių kpcs
Igra je dobra, zabavna. Ali osim bugova, jedina stvar koju mrzim u ovoj igri je činjenica da u utakmici u kojoj postignete više golova zabrljate, recimo, treći gol, morate početi ispočetka. Zašto? Toliko je neugodno i iskreno da me tjera da poželim deinstalirati igru. Ne mogu koristiti premotavanje svaki put EDIT: Morao sam ukloniti 2 zvjezdice. Zašto, možete pitati? Pa jednostavno zato što su jebeni braniči najbolji profesionalni igrači na svijetu, a vaši suigrači apsolutni debili. U stvarnom životu ja igram bolje od suigrača u mom timu i debeo sam kao vrag. Morate to popraviti ili tako da AI smanjite OP ili učinite svojim suigračima jednako OP jer sam umoran od toga da braniči trče 3x brže od mojih suigrača da bi došli do lopte jer sam se usudio prevući pola milimetra ulijevo
Grafika je vrlo dobra, ali u igri je većina faza vrlo teška, što znači da je golman zaronio 10 do 15 stopa kako bi zaustavio moj udarac, znači da se nemoguće stvari mogu dogoditi u igri najvjerojatnije je kada smo se potpuno raspalili. Vrlo važno u igri, ali igra se u potpunosti temelji na novcu...
Branič je predobar, moji igrači ne mogu ni skočiti.
Neprestano pali... Inače može biti dobra igra
Mrzim ovu igru jer su neke razine teške i inorijske i zašto imate srca u igri. Mrzim je
AI dobiva gluplji kako igra ide zajedno, to je nemoguće igrati, jer svi vaši suigrači ne uspije sve što im je činiti. Odvratno je
Najgora igra ikad koja se ne može ni pokrenuti i također se polako učitava
Sjajna igra, dobra grafika. Ipak, ažurirajte timske komplete.
igra izgleda čudno i neuzbudljivo, vrlo prosječna igra u usporedbi s prvom. promijenili su način igre i pogoršali ga, nakon što su dobili licencu za korištenje pravih timova. trebali su bolje. vrlo prosječna igra. 3 zvjezdice je da sam velikodušan. Očekivao sam puno više od ovoga
Vrlo izvoditi neprijatelja branitelji AI su način da se op mislim da to čini realno, ali i dalje izvoditi i rasipanje energije tako brzo.