Post by cahefuldownpen on Mar 7, 2022 8:41:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Tank Rumble ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Tank Rumble IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ coduri primogems nelimitat ▞▞▞
▞▞▞ Super Tank Rumble 2022 version ▞▞▞
Larva Heroes: Lavengers Akcja vcxl
E un joc de PULĂ😈😈😈 Jocul e de PULĂ Pulă
Nie împlace să construiesc tancuri
Nu știu de ce, dar ori de câte ori mă încarc pentru a lupta cu un alt jucător, atunci este întârziat dincolo de joc, chiar mi-am scăzut grafica și încă rămâne nebun, nu pot juca jocul
Îmi place foarte mult că îți poți lăsa imaginația liberă în hangar! Singurul lucru care nu-mi place este cu cât liga ta este mai mare, cu atât mai întârzie.
Cred că ar fi fost o bază zilnică într-adevăr cu mult mai mult decât:( oameni care plănuiți să mergeți la gunoi atât de greu de reparat, așa că vă dezamăgesc pentru prima dată în total ARNA, ați putea face abilități companie de asigurări pentru clădiri se bazează pe meu, părerea redactată la noi contactul între vârstele atât de nedrept
Ai făcut modificări la aruncătorul de flăcări? Jur că acum e mai rău.
perfectă a fost o copilărie grozavă
Acest joc este în regulă. Acesta este un joc în care vă construiți propriul rezervor și vă luptați împotriva altor jucători.
Des game soper tank game
Acesta este un joc cu adevărat distractiv și este foarte distractiv să faci tancuri și să le încerci pe câmpul de luptă. Singura problemă este că pe chromebook nu pot roti blocuri, așa că ar fi bine să adaug un buton de rotație bloc. În afară de asta, este un joc foarte bun și ține-te tot așa!
Норм
NU ESTE BUN
e un joc de tot rahatu nu mai sic nimica duar ca e un joc ciar te tot rahatu aveam level 79 si gata level 1
ar trebui sa fie arme si mai ope
Este un joc cu adevărat distractiv, poți să-ți construiești propriul tanc așa cum vrei să joci, iar dacă nu vrei să-ți petreci timp construind tancuri, poți descărca unele de la alte persoane, recomand cu căldură
Blana jocul asta!
Super Tank Rumble Опуштене you
A fost unul dintre cele mai bune jocuri pe care le-am jucat vreodată în viața mea. Este un joc grozav în care îți poți construi propriul rezervor cu moduri creative nelimitate de a-l face. Recomand tuturor să încerce jocul!
Acest joc este foarte frumos, putem face propriul nostru tanc la alegere și putem cumpăra rezervoare doar pentru RS. 100 este foarte frumos și putem încerca tancurile înainte de a le cumpăra, și există arme pentru a face tancul mai puternic și acest joc are sarcini și distracție. Acest joc nu are niciun adaos. Acest joc este un joc foarte bun și excelent. Așa că vă rugăm să instalați cu toții acest joc și să jucați, bucurați-vă de acest joc și evaluați cel mai bun joc. 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼😀😀😀😀😀😄😄.
Super Tank Rumble معمولی yrj
Joc bun, dar vă rugăm să adăugați modul echipă și să faceți ca arena să aibă niște dealuri
Jocul este prea greu de microtranzacție până la punctul de a debilita progresia în jocul în sine. Nu merita jucat.
Fsbj
este destul de tare jocul
Nu pot să-mi pun rezervorul la plan și nici măcar nu-l pot folosi la fiecare meci pe care îl pierd CUZ Nu am rezervor 👎👎👎👎 Nici măcar nu îl pot edita
Îmi place acest joc, este cu adevărat grozav, dar există o eroare sau o eroare în ecranul de suspendare în care blocurile vor rămâne acolo și nu le poți elimina altfel decât că jocul este 👌👌👌👌
În general, este destul de distractiv. Îmi place clădirea, dar am întâlnit câteva erori cu constructorul, unde va crea provizii care nu există și sunt inutilizabile, mișcarea este și ea puțin ciudată. in afara de asta recomand acest joc
ซุปเปอร์แท็งค์ รัมเบิล ง่ายๆ arml
Super Tank Rumble Gündəlik rjc
Când am început să joc acest joc, m-am gândit că aș putea adăuga cât de multe părți vreau, dar atunci când în sfârșit am aflat despre tancuri și bătălii, niveluri și numere și în sfârșit am început să știu că nu pot adăuga ca la fel de piese pe cât vreau și eu, de aceea am evaluat acest joc doar cu trei stele
DE LA ULTIMUL UPDATE IMI SPUNE NOTIFICARE DUPA DAU MA UIT CE SCRIE SI CAND INTRU INAPOI ZICE CA NU POATE SA DEA LOGIN!!!
Jocul în sine este ok, o mulțime de arme și posibilități, dar când am mai multă sănătate decât adversarul și cronometrul se termină, ajung să pierd. De asemenea, am senzația că adversarii sunt roboți doar din cauza faptului că poți să „revinci” vizionand o reclamă. Este doar o modalitate pentru dezvoltatori de a câștiga mulți bani prin reclame. De asemenea, dacă te retragi (mergi la marginea terenului de joc) este foarte greu să-ți vezi rezervorul.
Sa se duca in ...... joc ..... care daca revuzi sa nu-ti vada pozele nu te lasa sa te joci !!😡😡😡😡In mor*i .....
Nicio problemă la acest joc 👌👍 mo plângere
Îmi place acest joc doar pentru că îți poți construi propriul rezervor, asta e tot ce vreau de la un joc, construirea și distrugerea, asta este tot ce îmi place la acest joc și toți cei care urăsc care țin la tine, acest joc este perfect